Van blowend en in de armoede tot ondernemer. Via een aantal omwegen bereikt Irving Eleonora de droom die hij al koestert sinds zijn 17e. Zijn verhaal klinkt als een 21ste-eeuwse update van de krantenjongen-tot-miljonair-droom. Hoe doe je zoiets in de horeca-economie?

Dit artikel is in november 2017 gepubliceerd op Vers Beton: Lees over Irving en zijn restaurant op deze fraaie site voor harddenkende Rotterdammers. Geplaatst met fraaie beelden van Anne-Claire Lans. Veel dank aan Irving Eleonora, de redacteuren van Vers Beton, de Sociale Alliantie en Marjan Beijering. ‘Cause Rotterdam is anywhere’

Irving hecht veel waarde aan sociale opbrengsten, en wil dat zijn restaurant meer is dan eten en drinken. Het is zijn eigen universiteit waar hij met anderen zijn kennis en optimisme deelt en een voorbeeld wil neerzetten …

Irving is één van de hoofdpersonen in de webserie ‘Armoede Live 10 jaar later’