In een rusteloze samenleving ordent ‘Tomatenbingo en andere sociologische essays’ de sociale kosmos.Ebook tomatenbingo

Kun je vol empathie onder de daklozen leven? Heeft bevolkingskrimp ook voordelen? Wat is pensioen eigenlijk voor een vreemde uitvinding? Vijf sociologische essays geven antwoord op deze en andere vragen. Soms speels, soms activistisch en altijd serieus geïnspireerd door kennis van klassieke schrijvers en actuele sociologen. De essays werden eerder in verschillende tijdschriften in print gepubliceerd, in: Sociologie Magazine; Tijdschrift voor Sociale Vraagstukken; Economisch-Statistische Berichten en Gerõn. En als art performance op de Afrikaandermarkt in Rotterdam uitgevoerd. Nu voor het eerst bijeengebracht en voorzien van een verse inleiding over sociologische verbeelding. Voor iedereen met kennishonger naar onze complexe sociale kosmos.

Handig! Nu ook vindbaar via bol.com 

Te koop vanaf 4 december voor Euro 4,99 (met DRM) en geschikt voor desktop, eReaders, Android, Tablets en IOS alhier:  http://store.kobobooks.com/en-US/ebook/tomatenbingo-en-andere-sociologische-essays

En voor Euro 5,99 (en zonder DRM-beveiliging) binnenkort ook verkrijgbaar bij: iBookstore, AmazonKindle, Sony/TMobile/Vodafone en Barnes & Noble.